9/10 puanlı Sniper oyunu Steam’de yüzde 90 indirime girdi!

Steam, yaz döneminin yaklaşmasıyla birlikte sevilen oyunlarda indirime gitmeye devam ediyor. Son olarak Sniper Elite serisi yüzde 90’a varan indirimler ile dijital mağazada erişime açılmış durumda. Sniper Elite 1’den son yapıma kadar birçok oyunu indirimli fiyatlardan satın alabilirsiniz.

Sniper Elite serisi Steam’de indirime girdi

Gizlilik-aksiyon seven oyuncular 13 Haziran’a kadar Sniper Elite 5, Sniper Elite V2 ve Sniper Elite 3 gibi oyunları normal fiyatlardan yüzde 90 indirimli şekilde kütüphanelerine ekleyebilir. Özellikle serinin son yapımı olan Sniper Elite 5, yüzde 70’lik indirimle sadece 14,99 dolara düştü.

On yılı aşkın süredir devam eden Sniper Elite serisi, keskin nişancılık ve üçüncü şahıs aksiyonu birleştiriyor. Oyuncular, İkinci Dünya Savaşı sırasında düşman hatlarında görev yapan Karl Fairburne rolünü üstleniyor. Bu kapsamda Nazi askerlerini sessizce vurmak için gizlilik, ekipman kurulumları ve çoklu rota seçeneklerini kullanıyor.

Serinin belki de en benzersiz özelliği, kurşunların düşman vücudunu nasıl parçaladığını göstermesi oldu. Kafaya yapılan atışlar ile vücut bölgesine yapılan atışlardaki farkı görmek mümkün. “X-ray öldürme kamerası” olarak adlandırılan bu mod, seriyi aksiyon oyunlarında ayrı bir yere koyuyor.

Fiyat İndirim Oranı
Sniper Elite 5 $14.99 -70%
Sniper Elite 4 $8.99 -85%
Sniper Elite 4 – Season Pass $5.24 -85%
Sniper Elite 3 $2.99 -90%
Sniper Elite 3 + Season Pass $4.99 -90%
Sniper Elite V2 Remastered $6.99 -80%
Sniper Elite $1.43 -82%

Sniper Elite Steam indirimleri 13 Haziran’a kadar devam edecek. Bu kapsamda sevdiğiniz oyunu satın alabilir ve aksiyonun tadını çıkarabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx