Redmi Pad SE 4G uygun fiyatıyla şaşırttı, bedavaya verseydiniz

Xiaomi’nin yan markalarından biri olan Redmi, tablet kategorisindeki ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Redmi’nin bu bağlamda satışa sunacağı yeni tableti Redmi Pad SE 4G olacak. Peki uygun fiyatıyla öne çıkan bu tablet kullanıcılarına ne gibi özellikler sunuyor.

Redmi’nin yeni tabletinde 8.7 inç büyüklüğünde 800 x 1340 piksel çözünürlüğünde HD LCD bir panel yer alıyor. Arka yüzde bulunan 8 MP’lik ana kameraya 5MP’lik selfie kamerası eşlik ediyor.

Gücünü MediaTek tarafından geliştirilmiş olan Helio G99 yongasından alan tablet sistemini 4GB RAM ile destekliyor.

Redmi Pad SE 4G uygun fiyatıyla şaşırttı, bedavaya verseydiniz

microSD kart desteği de bulunan tabletin dahili depolama alanı 64GB. Eğer bu dahili depolama alanı benim için yeterli değil derseniz 128GB’lık ikinci bir versiyon da mevcut.

Kutudan ilk çıktığında HyperOS destekli Android 14 ile çalışan tabletin bataryası ise 6650 mAh. 3.5mm kulaklık girişi de bulunan tablette, kablosuz bağlantılar için Bluetooth 5.3 teknolojisine yer verilmiş.

Bu tabletin en etkileyici yönü ise fiyatı diyebiliriz. Redmi Pad SE 4G sadece 110 dolardan satışa sunulacak. Bu da tabletin ülkemizdeki fiyatının 5000 TL civarında olacağını gösteriyor. Malum tabletlerde, telefonlarda olduğu gibi yüksek vergiler söz konusu değil. Bu sebepten ötürü daha makul fiyatlardan bahsetmek mümkün.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir